ridskola

Drömmen om att få rida i Stockholm

Drömmen om att få rida i Stockholm

Drömmer du om att få rida fast du bor i en storstad? Du kanske har ridit som barn och ung och flyttat till storstaden, och trott att du måste överge ridningen? Din längtan efter att sitta på hästryggen finns där hela tiden, men i stan blir det inte av. Eller så har du inte hittat någon ridskola. Kanske har du inte med dig hästvana från barndomen, men när ändå en dröm att lära dig rida som vuxen? Kanske tänker du att det är svårt i Stockholm. Söker du en ridskola i Stockholm? Det finns faktiskt vid Ryttarstadion.

 

Gruppridning eller uteritt i Stockholm

Känner du att det är dags att antingen återuppta din ridning eller börja lära dig rida, så finns möjligheten. En ridskola mitt i Stockholm som det går kollektivtrafik till. Du kan rida i grupp och får lära dig grunderna. En termin i taget. Har du ridit tidigare och vill ge dig ut och rida i det fria? Då finns det ridvägar på norra och södra Djurgården. Inom Ladugårdsgärdet finns många vägar upplåtna för ridning. För gruppridning finns det tider alla dagar i veckan även på helgerna. Du som vill ha en aktiv fritid och älskar hästar, ta chansen att gå på ridskola i Stockholm och ägna dig åt din favoritsport.

 

 

Ryttarförening med mångfald aktiviteter

Går du i Ryttarföreningen kommer du kunna delta i alla aktiviteter som ridskolan anordnar. Det kan vara tävlingar i dressyr och hoppning. Kurser i dressyr, hoppning och hästkunskap. I medlemskapet ingår också en försäkring. Ridläger anordnas, vilket kan vara en skön avkoppling från en stressig vardag. Men bara faktum att det faktiskt är möjligt att hålla sin hästdröm vid liv och rida en eller flera gånger i veckan, trots att man bor i en storstad är befriande. Även sommartid finns det möjlighet till gruppridning och uteritt.